ГФК ОСОГОВО ГОСТУВА ВО РАДОВИШ: НА ПОБЕДА ПРОТИВ ПЛАЧКОВИЦА

Утре, во сабота ќе се заокружи вториот круг во сезонава од ВМФЛ Исток.

ГФК Осогово гостува во Радовиш каде што со почеток од 14:00 часот ќе ги одмери силите со Плачковица.

Екипата на Осогово ќе ја води досегашниот асистент тренер Александар Андов по разделбата со досегашниот шеф на стручен штаб Трајч Сенев.

Правдата на мечот ќе ја дели Фатмир Бафто од Охрид а ќе му помагаат Дрнковски Николче од Битола и Балески Горан од Охрид.

КОМЕНТИРАЈ

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.