ПОГОДОЦИ (ВИДЕО) ОД НАТПРЕВАРОТ ОСОГОВО – РОСОМАН

Погледнете ги сите погодоци на нашиот тим од натпреварот Осогово – Росоман 4:1

Момент на натпреварот, погодокот на Велинов од слободен удар.

Стрелци:
22` Велинов, 38` Спасов, 40` Неданоски, 45` Спасов.

КОМЕНТИРАЈ

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.