ТРАЈЧЕ СЕНЕВ ПОВЕЌЕ НЕ Е ТРЕНЕР НА ГФК ОСОГОВО

Досегашниот тренер на ГФК Осогово, Трајче Сенев повеќе не ја извршуваа оваа функција.

По заемен договор на управата и Снев, соработката со стратегот е раскинат. Трајче на клупата на „жолто-сините“ беше на три официјални средби.

Во оваа прилика на Сенев му посакуваме многу среќа и успех во понатамошната кариера.

До назначување на нов тренер екипата ќе ја води досегашниот негов помошник Александар Андов.

КОМЕНТИРАЈ

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.