ОСОГОВО ГИ ЗАПАЛИ МОТОРИТЕ

ГФК Осогово подготовките за пролетниот дел од ВМФЛ Исток ги започна на 16.01. 2021 година.
Тренерот Трајче Сенев  ја изврши првата прозивка на Градскиот стадион „Никола Мантов“ каде ше е предвидено да бидат реализирани подготовките.
Во пресрет на продолжението од сезона ќе бидат одиграни четири контролни дуел против Брегалница Штип (30-ти јануари), Кит-го (6-ти февруари), Тиквеш (13-ти февруари) и Турново (20-ти февруари)
 
Еве неколку фоотграфии од првиот тренинг:

1 Испрати коментар

КОМЕНТИРАЈ

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.