ЕВРОГОЛ НА БЛАГОЈ ИСТАТОВ ПРОТИВ ФК САСА (ВИДЕО)

Напаѓачот Благој Истатов со одлична парабола од голема далечина и странично го матираше голманот на ФК Саса кој беше излезен во празно, а со тоа и му отвори празен гол на младиот Истатов. Мајсторијата на Истатов можете да го погледнете овде

Види повеќе!

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.