ПРВ ТИМ

ЈАХИ БУШИ

Лево крило

КРИСТИЈАН КРСТОВ

Офанзивна средина

МАРКО СОКОЛОВ

Дефанзивна средина

ДРАГАН ПАУНОВ

Десно крило

СУМЕР ХАСАН

Централен дефанзивен

ВАСКО КОЦЕВ

Офанзивна средина

ВЛАТКО КОЦЕВ

Централен среден

НИКОЛА СПАСОВ

Централен дефанзивен

АЛЕКСАНДАР ПОПОВСКИ

Дефанзивна средина

МАТЕЈ АНДОВ

Голман

НИКОЛА СТОИЛОВСКИ

Централен дефанзивен

БОРИС ДОНЕВ

Офанзивна средина

БЛАГОЈ ИСТАТОВ

Десно крило

ТОШЕ МАНОВ

Напаѓач

ШЕНОЛ ЈАШАРИ

Дефанзивна средина

СТОЈАНЧО ВЕЛИНОВ

Офанзивна Средина

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.