БОЈАН СТОЈАНОВ

Лев бек
Бојан Стојанов е играч кој е роден 11.01.2005 год. во Кочани и ги има поминато сите младински школи на ФК Осогово.

Тој игра на левата бековска позиција.

Стојанов потекнува од младинските школи на ГФК Осогово и со својата добра игра во претходните сезони се наметна кај првиот тим каде што е член на втората МФЛ исток.

Висина: 172 цм.
Тежина: 68 кг.

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.