ВАСКО КОЦЕВ

Офанзивна средина
Васко Коцев е играч кој е роден 23.03.2001 год. во Струмица и ги има поминато сите младински школи на ФК Беласица и ФК Академија ПАндев.

Тој игра на централниот дел на теренот со задачи во офанзивата.

Васко Коцев низ кариерата има настапувано за клубовите на Академија Пандев и Беласица од каде што доаѓа во екипата на ГФК Осогово

Висина: 176 цм.
Тежина: 72 кг.

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.