ВЛАТКО КОЦЕВ

Централен среден
Влатко Коцев е играч кој е роден 27.08.1986 год. во Koчани и ги има поминато сите младински школи на ФК Осогово.

Тој игра на централниот дел на теренот а по потреба и дефазивна средина.

Коцев низ кариерата има настапувано за клубовите на Брегалница Штип, Силекс, Кожуф, Скопје и Саса. Има солидно играчко искуство и во првата МФЛ. Тој во последните неколку сезони игра за Осогово во 2 лига исток.

Висина: 174 цм.
Тежина: 78 кг.

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.