КРИСТИЈАН КРСТОВ

Офанзивна средина
Кристијан Крстов е играч кој е роден 03.10.2000 год. во Кочани и ги има поминато сите младински школи на ГФК Осогово.

Тој игра во средниот ред со дефанзивни задачи.

Крстов потекнува од школата на ГФК Осогово и со добрите игри во младинските категории на мала врата се наметна кај стручниот штаб од првата екипа каде што моментално настапува во 2 МФЛ исток.

.

Висина: 172 цм.
Тежина: 70 кг.

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.