МАРКО СОКОЛОВ

Дефанзивна средина
Марко Соколов е играч кој е роден 14.03.2004 год. во Кочани и ги има поминато сите младински школи на ФК Фудбал Старс.

Тој игра во централната дефанзивна линија.

Соколов релативно млад со добрите игри во тимот на Фудбал Старс премина во ГФК Осогово од каде што во последните 2 сезони е дел од првиот тим на екипата.

Висина: 175 цм.
Тежина: 70 кг.

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.