СТОЈАНЧЕ ТРЕНЧЕВ

Лев бек
Стојанче Тренчев е играч кој е роден 12.10.2003 год. во Кочани и ги има поминато сите младински школи на ФК Осогово

Тој игра во дефанзивниот ред на левата бековска позиција

Тренчев со фудбал започнува во младинските школи на ГФК Осогово каде што активно се натопреварува и во втората МФЛ исток во последните 2 сезони.

Висина: 169 цм.
Тежина: 68 кг.

GFK OSOGOVO © 2021. All Rights Reserved.